1C8A3360

Voor het klimaat telt elke cent

DUURZAAM BELEGGEN VOOR DUMMIES

Samen met Duurzaam Beleggen Academy werkt Better World Marketing aan een campagne over impact maken met je geld. Je geld anders beleggen heeft een grote impact, maar voor velen is die nog onbekend. Wij willen dit veranderen!

Ontwerp zonder titel (28)

"Ik kan rekenen op Better World Marketing"

Better World Marketing is een top marketingpartner. Ze denken mee en ontzorgen me. Samen zetten we een super campagne neer.

Jasper Vekemans Duurzaam Beleggen Academy

WAT DEDEN WE?

   

STRATEGIE

We onderzochten waarom duurzaam beleggen moeilijk is voor de meeste mensen en ontwierpen een campagne om drempels te overwinnen.

BRANDING

Arne (Marketeer bij Better World Marketing) zorgden voor een supermooie branding. Eentje die duurzaam beleggen vrolijk en aantrekkelijk maakt.

UITWERKING

Better World Marketing zorgde voor de social media, de ads, de sponsordossiers, ... alles om de campagne zo vlot mogelijk te laten lopen.

Onze andere cases

TF_ID-7-sur-30-scaled

FINANCIERDERS OVERTUIGEN VAN IMPACT INVESTEREN

Impact Finance Belgium

Jaarlijks organiseert IFB een dag over impact investeren om financierders te overtuigen van het thema. Better World Marketing ondersteunde in de marketing om zo lange termijn gedragsverandering te verkrijgen.

Lees meer
Ontwerp zonder titel (47)

HOE OVERTUIG JE KAPPERS VAN DUURZAAMHEID?

Green Circle Salons Benelux

Met heel wat kappersafval dat dagelijks niet wordt gerecycleerd, heeft Green Circle Salons een top oplossing die echt wel impact maakt. Haar, kleuring en alluminium van kappers recycleren zij. Zo maken ze de wereld mooier.

Lees meer
🪩
Klaar om je positieve impact te vergroten?
Let's go