1C8A3688

Changing behavior for good

Onze diensten zijn volledig gericht op het versterken van een positieve boodschap. Wij begeleiden organisaties met het vermarkten van hun duurzaam project, dienst of product. Met onze kennis over duurzame gedragsverandering en growth marketing snappen we welke waardepropositie wel aanslaat en hoe we dit het best overbrengen.

BETTER WORLD ROADMAP


Stap 1

Workshop

Aan de hand van gedragsveranderingsraamwerk brengen we je doelgroep in kaart: Wat kan hen overtuigen om het gedrag te verookzaken, wat zijn drempels, op welk moment kun je hen het meeste overtuigen...
Stap 2

Onderzoek

In de workshop maken we enkele assumpties over de doelgroep. Mogelijks beslissen we samen om enkele assumpties van tevoren bij de doelgroep te onderzoeken.
Stap 3

Plan

We maken een plan en experimentenlijst op. Een experiment is een bepaalde doelgroep, kanaal, boodschap, dat we gaan testen.
Stap 4

Uitwerking

We doen een volledige marketing set-up. We zorgen dat er een dashboard is, alle socialmedia kanalen zijn opgezet, je mailing werkt. Daarnaast werken we ook de eerste experimenten uit.
Stap 5

Experimenteren

Nu gaan we echt aan de slag. We testen de marketingexperimenten en volgen dit nauw op.
Stap 6

Analyse

Van tevoren zorgen we voor een analyse plan. Wat willen we tracken, wat willen we te weten komen van de klant. Maandelijks kijken we naar de learnings en passen we het plan aan, werken we terug uit en huplaké, zo blijven we jullie marketing optimaliseren en zo ook de resultaten.

Cases

Alle cases

70cc3c928016ab52cc7812d125fac716

“Samen met Eva ging ik aan de slag en met succes.”

Ongeveer anderhalf jaar geleden besliste ik het roer om te draaien en in te zetten op duurzaamheid. Na 30 jaar corporate gewerkt te hebben was het tijd om voor iets anders te gaan. Maar hoe kijkt de markt naar mij ? Wie is Bart Coone en hoe kan hij zich als expert op duurzaamheid gaan porfieleren. Samen met Eva ging ik aan de slag en met succes. Mijn aantal volgers verdubbelde bijna in die tijd en mijn posts op Linkedin hebben per dag meer dan 1000 impresssies. Resultaat : Meer en meer word ik gevraagd om te spreken rond duurzaamheid.

Bart Coone Eversaule

🪩
Klaar om je positieve impact te vergroten?
Let's go