TF_ID-7-sur-30-scaled

FINANCIERDERS OVERTUIGEN VAN IMPACT INVESTEREN

Impact Finance Belgium

Jaarlijks organiseert IFB een dag over impact investeren om financierders te overtuigen van het thema. Better World Marketing ondersteunde in de marketing om zo lange termijn gedragsverandering te verkrijgen.

1700037075878

Marketing is zo belangrijk! Dat vergeet je soms als startende organisatie

We werkten heel fijn samen met Better World Marketing. Eva’s ervaring in marketing is duidelijk te merken. Ze stelt de juiste vragen en benadrukt het belang van eerst even stilstaan en nadenken, in plaats van er meteen in te vliegen. Zo vonden wij onze focus terug en wisten we waar we onze energie het best op richten. Better World Marketing bracht ook visuals aan, een belangrijk onderdeel van communicatie. Zo genoten we van een allround marketingbegeleiding.

Frederik Jan van den Bosch CEO Impact Finance Belgium

WAT DEDEN WE?

   

HET GEDRAG

We organiseerden een workshop over duurzame gedragsverandering en onderzochten: 'Hoe kunnen we financierders overtuigen van impact investeren?'

BRANDING

We zorgden voor een opfrissing van de branding, slagzinnen, templates, ... Alles om ervoor te zorgen dat IFB zelf zijn marketing verder kon uitvoeren.

ONDERSTEUNING

Van marketingplanning tot perskit: met de strategie in het achterhoofd hielpen we verder met de algemene marketing ondersteuning.

Onze andere cases

Ontwerp zonder titel (47)

HOE OVERTUIG JE KAPPERS VAN DUURZAAMHEID?

Green Circle Salons Benelux

Met heel wat kappersafval dat dagelijks niet wordt gerecycleerd, heeft Green Circle Salons een top oplossing die echt wel impact maakt. Haar, kleuring en alluminium van kappers recycleren zij. Zo maken ze de wereld mooier.

Lees meer
1C8A3360

Voor het klimaat telt elke cent

DUURZAAM BELEGGEN VOOR DUMMIES

Samen met Duurzaam Beleggen Academy werkt Better World Marketing aan een campagne over impact maken met je geld. Je geld anders beleggen heeft een grote impact, maar voor velen is die nog onbekend. Wij willen dit veranderen!

Lees meer
🪩
Klaar om je positieve impact te vergroten?
Let's go