image

Verbeter jouw huidige marketing met gedragswetenschappen

Jouw marketing een boost geven? Begrijp wat mensen willen bereiken met hun huidig gedrag en verbeter zo jouw eigen marketing.

image

Hoe kan duurzame gedragsverandering jouw marketing verbeteren?

Duurzame producten of diensten gaan vaak gepaard met een nieuw gedrag voor je klanten. Het zijn oplossingen om anders te leven, duurzamer te consumeren of ondernemen, … en dan is het zeer belangrijk om goed te begrijpen waarom een klant zich vandaag op een bepaalde manier gedraagt en hoe je dat kan veranderen.

Daarom start elke samenwerking met een strategiesessie rond dit thema. Daarna beginnen we pas te creëren en assumpties te testen met marketingexperimenten.

Wat is duurzame gedragsverandering?

Vraag een workshop aan!

Wij laten zien hoe je het gedrag van klanten beter kan begrijpen.

Leer bij

Meer diensten

1C8A3169

Je duurzame proposities op de markt zetten

Een duurzaam product, dienst of project op de markt zetten, vraagt extra aandacht. Met onze kennis van duurzame gedragsverandering en growth marketing, begrijpen we goed het gedrag van je klant en testen we assumpties voor we grote campagnes maken.

Lees meer
1C8A3688

WAT IS DUURZAME GEDRAGSVERANDERING?

Ben je met duurzaamheid bezig? Dan moet je weten hoe gedrag wordt bepaald en hoe je het kunt veranderen.

Dat is waar duurzame gedragsverandering om draait: gedragswetenschappen gemixt met marketing. Om zo jouw duurzaam project succesvol in de markt te zetten en te laten groeien.

Lees meer
🪩
Klaar om je positieve impact te vergroten?
Let's go